Senioren Amusement groep

Senioren Amusements Groep IJsselstein (SAG)

De SAG (Senioren Amusements Groep) brengt amusement bij senioren, onder andere in bejaardentehuizen in IJsselstein en omgeving. Onze leden - zelf ook senior- brengen tijdens een optreden gezelligheid met muziek, zang en sketches. Ons gezelschap bestaat uit een zangkoor en toneelspelers.

Wij oefenen op maandagmiddag van 13.30-16.30 uur, met tussendoor een pauze voor koffie of thee, in wijkservicecentrum De Oase aan de Benschopperweg 342 in IJsselstein. De ene maandag beginnen de zangers om 13.30 uur, de andere week beginnen de spelers om 13.30 uur.

De contributie bedraagt € 5,00 per maand. Dit bedrag wordt opgespaard voor het jaarlijkse etentje.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE SENIOREN DIE HET LEUK VINDEN OM ZICH AAN TE SLUITEN BIJ ONZE GROEP.

Heeft u interesse in onze amusementsgroep neemt u dan contact op met Marijke Hulsink via de mail: mmm.vanhoeven6@live.nl