Bodymix

Let op: vanwege het coronavirus is deze activiteit afgelast.

Alle groepsactiviteiten en sociale activiteiten zijn tot en met 6 april afgelast. Ook zijn alle Pulse locaties tot en met 6 april gesloten. Na 6 april wordt de situatie opnieuw bekeken. Heb je vragen of hulp nodig? Wij zijn bereikbaar op het nummer 030-6868030, schroom niet om te bellen. Wij zijn er om je te helpen. Kijk voor alle updates van Stichting Pulse omtrent het coronavirus op stichting-pulse.nl/coronavirus. Heb je vragen over het coronavirus? Kijk dan op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Is een speciaal programma dat ontwikkeld is om actieve ouderen en beginners aan het bewegen te krijgen. Dit is een combinatie van cardio, kracht en grondoefeningen. Het is zeer geschikt voor iedereen die  op een plezierige manier fit wil worden.

Tijd: Iedere woensdagochtend van 09.30 tot 10.30 uur
donderdagochtend van 11.30 tot 12.30 uur
Kosten: € 14,- per maand (prijswijziging onder voorbehoud)
Inlichtingen en aanmelden bij: Greet Gijsen