Repair Café

Einde: 16:00
Doelgroep: inwoners IJsselstein
Ruimte: Het Heem
Heemradenlaan 34a (bij sporthal Het Heem)

Het Repair Café start vanaf 1 september 2020

Repair Café
Bij het Repair Café kunt u wekelijks op dinsdagmiddag van 13:00-16:00 uur terecht bij onze vrijwillige reparatiedeskundigen om kapotte kleine huishoudelijke apparaten, kleding en fietsen (samen) te repareren.
Er worden geen reparaties verricht aan tv’s, computers en printers, smartphones en tablets.
Tijdens de kerst- en zomervakantie vinden er geen Repair Café bijeenkomsten plaats.

Kosten:
Advies en hulp zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Materiaalkosten ten behoeve van uw reparatie zijn voor eigen rekening en worden in onderling overleg vastgesteld.

Aangepaste werkwijze Repair Café i.v.m. het Coronavirus:
Vanwege het Coronavirus is het momenteel helaas niet mogelijk samen te repareren in onze werkruimte of onder het genot van een kopje koffie of thee te kijken hoe uw reparatie wordt uitgevoerd. Uw spullen worden voor u gerepareerd. U kunt uw spullen afgeven bij de ingang van het Repair Café en uw contactgegevens achterlaten. U wordt gebeld zodra de reparatie klaar is en wanneer u de spullen af kunt komen halen.

Momenteel worden er i.v.m. beperkte ruimte geen fietsen gerepareerd.

Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hester van Oirschot via 030-6868030 / 06-45865404 of h.vanoirschot@stichting-pulse.nl