Koersbal

Let op: vanwege het coronavirus is deze activiteit afgelast.

Alle groepsactiviteiten en sociale activiteiten zijn tot en met 6 april afgelast. Ook zijn alle Pulse locaties tot en met 6 april gesloten. Na 6 april wordt de situatie opnieuw bekeken. Heb je vragen of hulp nodig? Wij zijn bereikbaar op het nummer 030-6868030, schroom niet om te bellen. Wij zijn er om je te helpen. Kijk voor alle updates van Stichting Pulse omtrent het coronavirus op stichting-pulse.nl/coronavirus. Heb je vragen over het coronavirus? Kijk dan op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koersbal wordt iedere maandag-en woensdagmorgen gegeven.

10.30 – 11.30 uur

11.00 – 13.00 uur

Dit spel lijkt op het Jeu de Boules spel dat in Frankrijk veel wordt gespeeld. Het enige verschil is dat dit spel alleen binnen wordt gespeeld op matten.

De bal is niet helemaal rond. Dit zorgt voor een extra uitdaging bij het “koersen” met de bal.

Kosten: € 53,00 per jaar (10 maanden). Het bedrag wordt 2x per jaar in oktober en maart geïncasseerd.

U mag altijd één (1) gratis proefles meedoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Greet Gijsen via telefoonnummer:
030-68 68 030/06- 16 31 76 58 of via mail g.gijsen@stichting-pulse.nl