Stoelgym

Let op: vanwege het coronavirus is deze activiteit afgelast.

Alle groepsactiviteiten en sociale activiteiten zijn tot en met 6 april afgelast. Ook zijn alle Pulse locaties tot en met 6 april gesloten. Na 6 april wordt de situatie opnieuw bekeken. Heb je vragen of hulp nodig? Wij zijn bereikbaar op het nummer 030-6868030, schroom niet om te bellen. Wij zijn er om je te helpen. Kijk voor alle updates van Stichting Pulse omtrent het coronavirus op stichting-pulse.nl/coronavirus. Heb je vragen over het coronavirus? Kijk dan op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op een stoel worden oefeningen gedaan met gebruik van pittenzakken, ballen en ringen.

• Donderdagmorgen
    10.35 – 11.20 uur

Kosten:  €100,- per jaar (10 maanden). Het bedrag wordt 2x per jaar in oktober en maart geïncasseerd.

U mag altijd één (1) gratis proefles meedoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Greet Gijsen via telefoonnummer:
030-68 68 030/06- 16 31 76 58 of per e-mail g.gijsen@stichting-pulse.nl