• Home
  •  
  • Opvoeden en opgroeien
  •  
  • VE BLOS

VE BLOS

De speelschool 

De speelschool van BLOS kinderopvang is gespecialiseerd in voorschoolse educatie. Jouw kind komt vier dagdelen in de week bij ons spelend leren. Dat doen we met het programma van Uk & Puk. Wij besteden extra veel aandacht aan bijvoorbeeld taal, voorlezen, tekenen, rekenen, luisteren, zingen en bewegen . We bereiden je kind voor op de overstap naar de basisschool.

Locatie en openingstijden

Het adres van de voorschool van BLOS kinderopvang is:

Praagsingel 378
3404 CT IJsselstein.
 
Openingstijden:
Kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar zijn 40 weken per jaar welkom. Je kind volgt 16 uur het VE programma (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) van 08.30 tot 12.30 uur. Dit kan ook in combinatie met een halve dag opvang binnen de reguliere kinderopvang.

Samen met ouders

Je kind leert niet alleen op de speelschool, maar ook thuis. We werken daarom samen met ouders om ook thuis te oefenen. Zo leert je kind extra snel. Van de speelschool krijg je informatie zodat je thuis je kind kunt helpen bij de ontwikkeling. Je krijgt themabladen mee, er zijn informatiebijeenkomsten en je kijkt af en toe op de groep mee.
 

Ouderbijdrage VE

De gemeente IJsselstein betaalt de meeste kosten van de speelschool. Als ouder betaal je een eigen bijdrage. Deze is in 2020 €17,60 per maand.

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je ergens hulp bij nodig? Kijk dan op blos.nl. Of neem contact op via info@blos.nl of bel naar 030 604 75 99.