Contact Stichting Pulse:

Locaties van Pulse (reserveren)

Buurtkamers

Wilt u meer sociale contacten? Of wilt u op een vaste dag iets gezelligs gepland hebben? In uw buurt kunnen binnenlopen of deelnemen aan een activiteit?

Misschien is de Buurtkamer dan een idee. In een buurtkamer komt een groep ouderen bij elkaar om de dag gezellig door te brengen. Er wordt koffie gedronken en gekletst, we doen activiteiten samen, en als het langer dan een dagdeel duurt eten we samen.

We organiseren meerdere buurtkamers:

• Bij de huiskamer in de Sterrenwacht (Marinus Vermeerplein 1, tegenover winkelcentrum de Clinckhoeff) kunt u op dinsdagochtend van 9:00 - 13:00 uur terecht. Er kan samen koffie worden gedronken, een spel worden gedaan en een warme maaltijd worden gegeten.
  • De Koffie - inloop Zenderpark in Xpress (Merckelbachlaan 2) komt elke woensdagochtend bij elkaar van 10:00 tot 12:00 uur. Bewoners drinken samen koffie, hebben een goed gesprek en maken samen  afspraken om iets te ondernemen.
  • We organiseren ook een buurtkamer speciaal voor migrantenvrouwen. Deze buurtkamer vindt op maandagmiddag in Ewoud en op donderdagochtend in Studio 10 plaats.

Belangstelling?
Neem dan contact op met:
Touria El Makhoukhi (Buurtkamer migrantenvrouwen) via t.elmakhoukhi@stichting-pulse.nl of 06 491443045
Hester van Oirschot  (overige buurtkamers) via h.vanoirschot@stichting-pulse.nl of 06 458 654 04

De buurtkamers worden begeleid door vrijwilligers. Ook als u zich wilt inzetten als vrijwilliger, bent u van harte welkom.