Contact Stichting Pulse:

Locaties van Pulse (reserveren)

Computerhulp en tabletcafé

Computergebruik

Hebt u vragen over computergebruik? Op 2 locaties in IJsselstein is er een computerinloop waar u terecht kunt met vragen.

• Dinsdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur Wijkservicecentrum De Oase, Benschopperweg 342

Op deze locaties zijn medewerkers aanwezig die u kunnen helpen met vragen als:

• Hoe kan ik zorgen voor kopieën van mijn bestanden?
  • Hoe kan ik een document in de mail toevoegen?
  • Wanneer moet ik updaten?
  • Hoe kan ik de agenda aanpassen?
  • Vragen over gebruik van Windows 8, Windows 10 ?
  • Enzovoorts ……

Er zijn géén kosten verbonden aan deze hulp.

Tabletcafé

Specifieke vragen over uw tablet, smartphone of e-reader? Kom een keer langs bij het Tabletcafé

In het tabletcafé kunnen bezoekers vrij aanschuiven. Beginners kunnen samen met anderen basisvaardigheden leren. Gevorderden ontdekken hoe ze meer uit hun apparaat kunnen halen. Experts beantwoorden op deze ochtend vragen van bezoekers en geven tips over nieuwe apps en andere handigheden.

Stichting Pulse organiseert dit samen met de Bibliotheek elke twee weken op vrijdagmorgen. Vooraf aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. Het tabletcafé vindt plaats in de bibliotheek, Overtoom 7.

Let op: Neem uw eigen apparaat mee.

Tijd: Vrijdagmorgen van 10.00 – 12.00 uur.

Datum : de vrijdag in de even weken.

Voor informatie over computer- en tabletlessen : Computerles