• Hulp en ondersteuning thuis

Diensten aan en vanuit huis

Pulse helpt u zolang mogelijk zelfstandig en prettig te blijven leven in uw eigen. We bieden praktische hulp en ondersteunen op sociaal gebied. Hierbij kunt u denken aan:

1. Financien op orde, klik hier voor meer informatie
Administratie op orde is bedoeld voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij het doen van hun administratie en bij het op orde brengen van hun financiën.

2. Pulse Pendel, klik hier voor meer informatie
Kunt u niet zelfstandig reizen en kunt u ook niet met de Regiotaxi of Valys? Pulse kan helpen. Vrijwilligers van Pulse brengen u naar uw bestemming in IJsselstein of buiten IJsselstein.

3. Personenalarmering, klik hier voor meer informatie
Met een personenalarm kunt u met één druk op de knop hulp inroepen.

4. Klussendienst, klik hier voor meer informatie
Heeft u hulp nodig bij een klusje in of rondom huis? Maak dan gebruik van de klussendienst van Pulse.

5. Oppasservice, klik hier voor meer informatie
Verzorgt u iemand die hulpbehoevend is? De oppasservice houdt hem/haar gezelschap als u even weg moet.

6. Begeleiding buitenshuis, klik hier voor meer informatie
Pulse biedt begeleiding bij bijvoorbeeld een ziekenhuisbezoek of boodschappen doen.

7. Boodschappenhulp, klik hier voor meer informatie
Vrijwilligers van Pulse helpen u door samen met u of voor u boodschappen te doen.

8. Computerhulp & tabletcafé, klik hier voor meer informatie
Voor vragen over uw computer kunt u terecht bij de computerhulp. Om beter te leren werken met uw tablet kunt u terecht bij het tabletcafé.

9. Maaltijden aan huis, klik hier voor meer informatie
Bent u niet (meer) in staat om te koken? Maak dan gebruik van onze maaltijdenservice aan huis.

10. Telefooncirkel, klik hier voor meer informatie
Geeft het u een gerust gevoel als er dagelijks even naar u omgekeken wordt? Neem deel aan de telefooncirkel! U wordt iedere dag gebeld.

11. Levensboeken, klik hier voor meer informatie
Pulse biedt ouderen de gelegenheid hun levensverhaal op te laten schrijven door een vrijwilliger.