• In uw wijk/buurt

Informatie over uw wijk

Voor informatie over uw wijk kunt u terecht bij de gemeente IJsselstein. Mocht u een idee hebben voor de wijk of een initiatief willen starten in uw wijk dan kan u contact opnemen met de contactpersoon hieronder aan de pagina.

Sociale kaart
De sociale kaart van IJsselstein bevat zoveel mogelijk diensten en organisaties op het gebied van wonen, zorg, welzijn, jeugd en gezin. De sociale kaart helpt u bij het vinden van een oplossing en hulp bij uw vraag. U vindt de sociale kaart hier.

Zijn er diensten of informatie die in de sociale kaart ontbreken? U kunt dit doorgeven aan de coördinator van de sociale kaart:
Annelies Schutte
a.schutte@stichting-pulse.nl
030  686 80 30 of 06 330 190 58

Wijkschouw
Prettig contact met uw buren, een straat die er netjes uitziet en het groen dat er mooi bijstaat. Dat is de ideale buurt. Een wijkschouw draait om de ontwikkeling van uw buurt. Wat gaat goed en wat kan beter? En wat kunnen we hier met elkaar aan doen?

Deelnemers aan de wijkschouw zijn bewoners van de wijk, de bewonersgroep, wethouders en gemeenteambtenaren, Provides, politie, Pulse en andere geïnteresseerden. De opbouwwerker van Pulse organiseert de wijkschouw.

Interesse in een wijkschouw? U kunt deze aanvragen bij de opbouwwerker van uw wijk. Deze gaat  aan de slag met uw vraag en zoekt uit wat de mogelijkheden zijn. Neem ook contact op met ‘uw’ opbouwwerker wanneer u meer wilt weten over de volgende wijkschouw.

Contactpersoon Sociaal werk in de wijk
Christijan Jansen van Jorksveld
c.jansenvanjorksveld@stichting-pulse.nl