• Home
  •  
  • Jongeren
  •  
  • JIP

JIP

Welkom bij JIP IJsselstein


Heb je ruzie en kom je er niet uit? Wil je iets weten over het kiezen van een nieuwe school, opleiding of stage? Hulp nodig bij omgaan met geld? Loopt het thuis even niet lekker? Heb je een vraag over seks of maak je je zorgen over een vriend of vriendin? Kom naar het JIP!

Het JIP (Jongeren Informatie Punt) is een plek speciaal voor alle IJsselsteinse en Lopikse jongeren. Het JIP zit onder de bibliotheek aan de Overtoom 7. Wij zijn jongerenwerkers; je kunt met ons overal over praten en als je problemen hebt denken we met je mee over wat je kunt doen. 

Je kunt altijd binnenlopen zonder afspraak, ook als je gewoon even wilt komen kijken of zin hebt in een praatje, ben je van harte welkom! Je hoeft niet altijd een vraag te hebben. Gewoon eens wat informatie over een onderwerp willen krijgen of even rondkijken mag ook.

Verder mag je ons whatsappen, smsen, mailen of ons via Facebook benaderen. Ook anoniem, als je dat graag wilt! De berichtjes beantwoorden wij tijdens onze openingstijden. Wil je met ons praten maar kun je niet tijdens onze openingstijden? Dan maken we een afspraak op een ander tijdstip. Laat ons gewoon weten wanneer jij kunt.

 

Contactgegevens
Telefoon:      06 - 441 32 270 
 E-mail:         jip@stichting-pulse.nl
 Locatie:       Overtoom 7
 Of volg het JIP via Facebook, Instagram of Twitter.

    Openingstijden
    Maandag   14:00-17:00 uur
    Woensdag 14:00-17:00 uur

 

Wil je meer weten over de JIP medewerkers, klik dan hier

Nieuw van JIP: Coaching4U: hulp bij schoolwerkzaamheden, klik voor meer informatie.

Meer informatie?

Als je liever informatie zoekt via internet kunnen wij jou een paar betrouwbare en goede websites aanraden. Kijk in het schema hieronder en klik op het onderwerp dat bij jouw vraag hoort. Staat jouw onderwerp er niet bij? Laat het ons even weten of kom even langs.

Lichaam & Gevoel
Liefde, Relatie & Seks
Familie & Vrienden

  School, Stage & Toekomst
  Wonen & Werken
  Vrije tijd

Geweld & Pesten
Roken, Drank, Drugs, Gokken & Gamen
Internet & Mobiel
  18+ en nu?
  Geld
  Rechten & Plichten

 

We gaan ook vaak op klassenbezoek in groep 8 van de basisschool. Klik hier als je daar meer over wilt weten of als je graag wilt dat we een keer in jouw klas op bezoek komen.