• Jongeren

Jongerenlocaties

Te gekke plekken om elkaar te ontmoeten!

Ben je tussen de 11 en 22 jaar? Loop dan een keer binnen bij de IJsselsteinse jongerenlocaties Xperience, Xpress en Studio 10! Kom internetten, poolen, een film kijken of gewoon lekker muziek luisteren.

Wat je ook leuk vindt, je bent altijd welkom in een jongerenlocatie. Hier ontmoet je andere jongeren en kun je praten met begeleiders Giannini, Didi, Mhamed, Hassan. Elk onderwerp is bespreekbaar. Wedden dat je vaker komt?

Loop hier eens langs:

Wijk Zenderpark

Jeugdlocatie Xpress / wijk Zenderpark
Adress: Merkelbachlaan 2, 3404 EX IJsselstein
Jongerenwerker en contactpersoon: Didi Muhiya
Telefoon: 06 542 979 20 of mail naar d.muhiya@stichting-pulse.nl
Je kunt ook Xpress Facebookpagina’s: Didi Xpress en Xpress Zenderpark

Activiteitenbeschrijvingen:
Xpress is een vrije inloop en ontmoetingsplek. Kinderen, tieners en jongeren uit Zenderpark kunnen tijdens de openingstijden binnen lopen en mee doen aan verschillende activiteiten, veel al door hen zelf georganiseerd. De activiteiten variëren van gewoon chillen, poolen, tafelvoetballen, naar muziek luisteren/ muziek maken, FIFA (playstation) tot koken en nog veel meer…..
De jongerenwerker stimuleert en ondersteunt de initiatieven van de doelgroep. Er is genoeg  ruimte voor eigen  projecten en nieuwe ideeën. Voor het realiseren van de initiatieven (mogen de kinderen, tieners en jongeren een wijkbudget aanvragen). Hoe leuk is dat?

Maandagavond
Chillen van 19.00-21:30 uur
Leeftijd 16+
Woensdagmiddag
Time voor groep 7 en 8
Chillen, poolen, koken, tafelvoetballen, PlayStation, projectgroep (voor en door kinderen)
Een keer per maand XpressKidsRestaurant, muziekavond (activiteiten voor en door de kinderen)
Vrijdagmiddag

Meidenclub
14:30-16:30uur
Leeftijd: 11-12 jaar

Vragen?
Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen bijvoorbeeld over budget, eigen activiteit, stage bij Xpress of voor het vrijwilligerswerk. Neem dan contact met Didi Muhiya op via telefoonnummer
06 542 979 20 of mail naar d.muhiya@stichting-pulse.nl

Sport (als middel)
Het idee is om vertrouwen op te bouwen met de kinderen 9-14 jaar uit IJsselveld-Oost en invloed uit te oefenen op hun gedrag. De structurele zaalvoetbalactiviteiten geeft kinderen de mogelijkheid om hun vrije tijd op een nuttige manier te gebruiken.

De zaalvoetbalactiviteiten zijn laagdrempelige en vindenplaats in sporthal de IJsselhal op:
Maandag en dinsdagmiddag  van 16:15 – 17:45 uur
Discipline en Fair - Play staan centraal

Activiteitenbeschrijving
Zaalvoetbaltrainingen
Onderlinge wedstrijden en toernooien  (Oliebollentoernooien eind van het jaar).

Contactpersoon: Didi Muhiya
Telefoonnummer: 06 542 979 20

Zelf een activiteit organiseren?
Xpress biedt ruimte, ondersteuning en de begeleiding  aan tieners en jongeren die eigen activiteit (en) willen organiseren.

Maandagmiddag tussen 16:00 en 19:00uur

Woensdagavond

Vrijdagavond

Wijk Achterveld

Jeugdlocatie Xperience
Adres: Teenschillerpad 2, 3401 GH IJsselstein
Jongerenwerker en contactpersoon: Giannini Pauw

Activiteitenbeschrijvingen:
Xperience is een ontmoetingsplek voor tieners en jongeren uit Achterveld. Tijdens de openingstijden kan je vrijblijvend binnen komen wandelen.  Met een heerlijk kopje thee kan je dan met leeftijdgenoten samen chillen, poolen, naar muziek luisteren, gamen op de playstation, koken en samen tv/film kijken. Heb je zelf leuke ideeën? De jongerenwerker helpt jou graag om te kijken of dat georganiseerd kan worden! Er is genoeg  ruimte voor eigen  projecten en nieuwe ideeën. Jullie kunnen dan bv met een wijkbudget jullie ideeën proberen uit te voeren!

Openingstijden  januari- juli
Openingstijden volgen nog

Vragen?
Heb je na het bezoeken van deze pagina nog vragen? Neem dan contact met:

Giannini Pauw

Wijk IJsselveld

Jeugdlocatie Studio 10
Adres: Televisiebaan 143, 3402 VD IJsselstein
Jongerenwerkers en contactpersonen: Mehmed en Soufiane
Telefoon: Mhamed - 06 223 827 21   Soufiane - 06 453 615 07
Mail: M.ElOuamari@stichting-pulse.nl       S.AlHarchaoui@stichting-pulse.nl

Studio 10
Maandag gesloten
Dinsdag  open van 16:00 tot 21:30 uur voor 16+ jongeren - Mhamed en Soufiane
Woensdag open van 16:00 tot 20:00 uur - activiteit: kickboksen  - Mhamed en Soufiane
Donderdag open van 17:00 tot 20:00 uur -  tot 18 jaar - Mhamed en Soufiane
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten open van 15:30 tot 19:30 uur - activiteit: kickboksen

Activiteitenbeschrijvingen PleinPortiers
De PleinPortiers is een samenwerkingsverband van het jongerenwerk Pulse en de wijkbeheerder van Provides. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar uit IJsselveld-Oost zetten zich wekelijks in om hun wijk mooier, schoner en gezelliger te maken. Vooral het sociale aspect is een belangrijk onderdeel van de PleinPortiers. Zij werken met de Vreedzame Wijk principes; ‘We horen bij elkaar’, ‘We lossen conflicten zelf op’, ‘We hebben oor voor elkaar’, ‘We hebben hart voor elkaar’, ‘We dragen een steentje bij’ en ‘We zijn allemaal anders’.

Vind jij het ook leuk om je voor jou wijk in te zetten als PleinPortier? Kom dan op de woensdagmiddag even een kijkje nemen en dan kunnen wij ook jou gaan inschrijven!

Openingstijden  januari- juli 2018
Woensdagmiddag
PleinPortiers 8 – 12 jaar

Vragen?