Kerstwens

Kerstactie

2021 is een bijzonder jaar, geen makkelijk jaar. En voor mensen in kwetsbare situaties vaak een nog moeilijker jaar dan voor de meeste mensen. De feestdagen komen er weer aan. Stichting Pulse wil voor mensen in kwetsbare situaties iets speciaals doen deze kerst.

Ken jij iemand die het heel zwaar heeft, of een gezin dat geen geld heeft voor een mooie kerstboom? Iemand die wel even in het zonnetje gezet mag worden? Stuur jouw allermooiste kerstwens voor iemand die wat bijzonders verdient naar kerst@stichting-pulse.nl of bel naar 030-686 80 30. Jouw wens mag van alles zijn dus laat je creativiteit gaan.

- je kan jouw kerstwens indienen tot 6 december 2021
- de persoon voor wie jij een kerstwens doet, moet in de gemeente IJsselstein of in de gemeente Lopik wonen