Contact Stichting Pulse:

Locaties van Pulse (reserveren)
  • Lopik

Vrijwilligerspunt

Bent u op zoek naar een vrijwilliger in Lopik? Dan kunt u zich aanmelden bij het Vrijwilligerspunt in Lopik. Tijdens een gesprek met u bespreken wij wat de mogelijkheden zijn en gaan wij voor u op zoek naar een vrijwilliger. Hierin zullen wij voor u bemiddelen.

Met welke vragen kunt u terecht bij het Vrijwilligerspunt

• Kleine klusjes in en rondom huis, ook tuinklussen
  • Hulp bij het doen van de boodschappen
  • Gezelschapsbezoek en samen op pad
  • Vervoersvragen
  • Ondersteuning bij de maaltijd
  • Hulp bij het omgaan met de computer

Zelf plaatsen van vacatures
U kunt ook een vacature plaatsen op de website Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik Dit is dé online marktplaats voor vrijwillige hulp in de gemeente Lopik en IJsselstein. Hier kunt u zelf uw eigen hulpvraag via de site kenbaar maken en ook vrijwilligers vinden op de site.

Ook organisaties die vrijwilligers zoeken voor hun organisatie of cliënten kunnen hun vrijwilligersvacatures plaatsen op de website van de vrijwilligerscentrale.

Iedere woensdag is er van 10:30 tot 12:30 uur in het Pulse kantoor (dorpshuis De Schouw op het M.A.A. Schakelplein 6 in Lopik) een inloopspreekuur waar een medewerker u verder kan helpen.

Heeft u interesse om zelf vrijwilligerswerk te doen dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op ons spreekuur om dit te bespreken waarna wij samen met u op zoek zullen gaan naar geschikt vrijwilligerswerk dat bij u past.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Babette Romijn tel. 06-16391806, e-mail: b.romijn@stichting-pulse.nl