Contact Stichting Pulse:

Locaties van Pulse (reserveren)

Oppasservice

Verzorgt u iemand die hulpbehoevend is en thuis niet alleen gelaten kan worden? Vindt u het vervelend om steeds een beroep te doen op familie, vrienden of buren wanneer u eens de kapper wilt bezoeken, bij iemand op bezoek wilt gaan of gewoon iets leuks voor uzelf wilt doen? Oppasservice Goed Gezelschap is mogelijk de oplossing voor u.

Wat heeft Goed Gezelschap u te bieden?
Wanneer u, om wat voor reden dan ook, een ochtend of een middag een aantal uur niet thuis kunt zijn, kunt u een beroep doen op een vrijwilliger. Een vrijwilliger houdt dan bij u thuis degene die u verzorgt gezelschap (maximaal 3 uur per dag). Dit is van maandag tot en met vrijdag. De vrijwilliger is goed toegerust om de verantwoording van u over te nemen. De coördinator komt eerst kennis maken met u en met degene voor wie u zorgt. Daarna zoeken we  een vrijwilliger die bij u past.

Meer informatie of aanmelden
IJsselstein