Contact Stichting Pulse:

Locaties van Pulse (reserveren)

Pulse pendel

Heeft u een afspraak, maar kunt u niet zelfstandig reizen? Misschien kunt u wel met de Pulse Pendel mee.

Vrijwilligers van Pulse brengen u naar uw bestemming in IJsselstein of buiten IJsselstein, bijvoorbeeld omdat u een afspraak met de huisarts heeft, omdat u wilt deelnemen aan een activiteit, of omdat u iemand wilt bezoeken of boodschappen wilt doen. Op die manier kunt u blijven doen waar u behoefte aan hebt, ook als u verminderd mobiel bent.

De planner bespreekt met u op welk tijdstip u gehaald en gebracht wilt worden. U dient de rit minimaal een dag van te voren af te spreken.

Binnen IJsselstein is rolstoelvervoer mogelijk. Buiten IJsselstein hangt het af van het tijdstip van uw reis en de duur ervan.

Binnen IJsselstein:
per rit (enkel)                                              € 1,50
10-rittenkaart IJsselstein                            € 13,00
20-rittenkaart IJsselstein                            € 25,00

Buiten IJsselstein:
Kosten: € 0,35 per kilometer

Rit bespreken?
U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 12.00 uur bellen naar 030 68 68 031 of mail naar pulsependel@stichting-pulse.nl.