• Home
  •  
  • Opvoeden en opgroeien
  •  
  • VE BLOS

VE BLOS

Persoonlijke aandacht

Op locatie Praagsingel van BLOS kinderopvang vind je onze speelschool. De speelschool is gespecialiseerd in voorschoolse educatie. Jouw kind komt vier dagdelen in de week bij ons spelend leren. Dat doen we met het programma van Uk & Puk. Wij besteden extra veel aandacht aan bijvoorbeeld taal, voorlezen, tekenen, rekenen, luisteren, zingen en bewegen. We bereiden je kind voor op de overstap naar de basisschool.


Locatie en openingstijden

Het adres van de voorschool van BLOS kinderopvang is:

Praagsingel 378

3404 CT IJsselstein.

 

Openingstijden:

Kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar zijn 40 weken per jaar welkom. Je kind volgt 16 uur het VE programma (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) van 08.30 tot 12.30 uur. VE kan apart worden afgenomen of in combinatie met een halve dag opvang binnen de reguliere kinderopvang.


Jij als ouder

Jouw kind leert niet alleen op de voorschool, maar ook thuis. Herhaal daarom de informatie van de voorschool ook thuis. Zo leert je kind extra snel. Van de voorschool krijg je methoden en informatie zodat je thuis je kind kunt helpen bij de ontwikkeling. Je krijgt themabladen mee, er zijn informatiebijeenkomsten en je kijkt af en toe op de groep mee.

 

Ouderbijdrage VE

De gemeente IJsselstein financiert de meeste kosten van de voorschool. Als ouder betaal je een eigen bijdrage. Deze is in 2020 €17,60 per maand.

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je ergens hulp bij nodig? Kijk dan op blos.nl. Voor meer vragen kun je mailen naar info@blos.nl of bellen naar 030 604 75 99.