Contact Stichting Pulse:

Locaties van Pulse (reserveren)

Telefooncirkel

Woont u alleen? En geeft het u een gerust gevoel als er dagelijks even iemand naar u omkijkt? Doe dan mee aan de Telefooncirkel. De Telefooncirkel is een groep mensen die elkaar dagelijks belt. Dat gebeurt in een vaste volgorde en op een vast tijdstip. Zo wordt u steeds door dezelfde persoon gebeld. Daarna belt u zelf de volgende van de lijst.

U geeft naast uw telefoonnummer ook contacgegevens door van twee personen die en sleutel van uw huis hebben. Indien u niet opneemt, wordt de coördinator van de telefooncirkel gebeld. Deze neemt contact op met uw contactpersonen en zorgt dat iemand bij u gaat kijken.

Het is geen probleem als u eens een dagje weg bent of een tijdje met vakantie. Als u het doorgeeft, passen wij voor die periode de bellijst aan.

De Telefooncirkel zorgt niet alleen voor veiligheid. Vaak is er ook tijd voor een praatje.

Aanmelden of meer informatie?

IJsselstein:
030 - 686 80 30 of mail meldpunt@stichting-pulse.nl