• Organisatie

Werken als vrijwilliger

Pulse is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze activiteiten in IJsselstein en Lopik.

Vrijwilligers nemen namelijk een belangrijke plaats in binnen Pulse. Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om zoveel diensten en activiteiten aan te bieden. Vrijwilligers kunnen ook op een andere manier werken dan betaalde krachten, en dat heeft een toegevoegde waarde in ons werk.

Lijkt het u leuk om zich in te zetten? Bekijk onderstaande vacatures!

Vrijwilliger bij Stichting Pulse

1. (Online) Communicatie Stichting Pulse. Klik hier voor meer informatie.

2. PR Zomerfestijn+. Klik hier voor meer informatie.

2. Begeleider Home-Start gezinnen. Klik hier voor meer informatie.

3. Coördinatoren Lunchhoek Zenderpark. Klik hier voor meer informatie.

4. Coördinatoren Lunchhoek in de Xpress. Klik hier voor meer informatie.

5. Budgetcoach thuis. Klik hier voor meer informatie.

6. Chauffeur voor ouderenvervoer. Klik hier voor meer informatie.

7. Inval reserve coördinator Meldpunt. Klik hier voor meer informatie.

8. Tuinvrijwilliger. Klik hier voor meer informatie.

9. Vrijwillige thuishulp. Klik hier voor meer informatie.

10. Fietsvrijwilligers. Klik hier voor meer informatie.

11. Vervangende mantelzorg. Klik hier voor meer informatie.

12. Coördinator spellenmiddag. Klik hier voor meer informatie.

13. Acquisiteur voor de Groene Gids. Klik hier voor meer informatie.

14. Vrijwilliger fietsles. Klik hier voor meer informatie.

15. Vrijwilligster naailes. Klik hier voor meer informatie.

16. Vrijwilligster kinderoppas. Klik hier voor meer informatie.

17. Vrijwilligster Interculturele Ontmoetingsochtend. Klik hier voor meer informatie.

18. Vrijwilliger bij de peutergroepen VVE. klik hier voor meer informatie

19. Vrijwilliger project preventief huisbezoek 75+. Klik hier voor meer informatie.

Kijk voor meer vrijwilligerswerk bij Stichting Pulse op de website van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein.

Vrijwilligerscentrale IJsselstein
Voor vrijwilligersvacatures bij andere organisaties in IJsselstein kunt u ook een kijkje nemen op de website van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein. Loop eens op woensdag of donderdag (tussen 10:00 en 12:00 uur) binnen bij de Bibliotheek Lek & IJssel aan de Overtoom 7 voor meer informatie over de Vrijwilligerscentrale. Uiteraard kunt u de Vrijwilligercentrale ook mailen of bellen naar 06 - 522 920 57.

Vrijwilligerspunt - Lopikvoorelkaar
Voor vrijwilligersvacatures bij andere organisaties in de gemeente Lopik kunt u de website van Lopikvoorelkaar bekijken. Via deze site kunt u zich tevens als vrijwilliger aanbieden door uw profiel op de site te plaatsen of een hulpvraag stellen om een vrijwilliger voor uzelf, namens uw familielid of cliënt te vinden. Heeft u liever persoonlijk contact en ondersteuning bij het vinden van vrijwilligerswerk of een vrijwilliger? Dat kan via het Vrijwilligerspunt – Lopikvoorelkaar! Elke woensdag van 10:30-11:30 uur kunt u bij ons op het Pulse kantoor in dorpshuis De Schouw langskomen op het M.A.A. Schakelplein 6 in Lopik. U kunt ook mailen naar vrijwilligerspunt@stichting-pulse.nl of bellen met 06 - 16 391 806.