• Organisatie

Werken als vrijwilliger

Pulse is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze activiteiten in IJsselstein en Lopik.

Vrijwilligers nemen namelijk een belangrijke plaats in binnen Pulse. Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om zoveel diensten en activiteiten aan te bieden. Vrijwilligers kunnen ook op een andere manier werken dan betaalde krachten, en dat heeft een toegevoegde waarde in ons werk.

Lijkt het u leuk om zich in te zetten? Bekijk onderstaande vacatures!

Vrijwilliger bij Stichting Pulse

1. (Online) Communicatie Stichting Pulse. Klik hier voor meer informatie.
  2. Coördinator bezorging Groene Gids Klik hier voor meer informatie
  3. Budgetcoach thuis. Klik hier voor meer informatie.
  4. Vrijwilliger bij de peutergroepen VVE. klik hier voor meer informatie
  5. Taalcoach voor vluchtelingen Klik hier voor meer informatie

Kijk voor meer vrijwilligerswerk bij Stichting Pulse op de website van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein.

Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik
Voor vrijwilligersvacatures bij andere organisaties in IJsselstein kunt u ook een kijkje nemen op de website van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik. Loop eens op woensdag of donderdag (tussen 10:00 en 12:00 uur) binnen bij de Bibliotheek Lek & IJssel aan de Overtoom 7 voor meer informatie over de Vrijwilligerscentrale. Uiteraard kunt u de Vrijwilligercentrale ook mailen of bellen met: 06  522 920 57.