• Organisatie

Werken als vrijwilliger

Pulse is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze activiteiten in IJsselstein en Lopik.

Vrijwilligers nemen namelijk een belangrijke plaats in binnen Pulse. Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om zoveel diensten en activiteiten aan te bieden. Vrijwilligers kunnen ook op een andere manier werken dan betaalde krachten, en dat heeft een toegevoegde waarde in ons werk.

Wil je iets betekenen voor een ander? Nieuwe mensen leren kennen? Vrijwilligerswerk is dé manier om andere mensen te ontmoeten en je netwerk te vergroten. Wil je (extra) werkervaring opdoen in de richting van je droombaan? Zo ontdek je wat goed bij jou past én ontwikkel je je talenten. Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten vrijwilligerswerk. We helpen je graag om iets passends te vinden. Zet je in voor een ander. Bepaal zelf waar en wanneer! Bekijk onderstaande vacatures of stuur een bericht naar a.robben@stichting-pulse.nl, dan nemen we snel contact met je op!

Vrijwilliger bij Stichting Pulse

1. Vrijwillige gastvrouw/heer in de Oase
  2. Vrijwillige gastvrouw/heer voor de aanschuiftafel
  3. Vrijwillige planner voor Pulsependel
  4. Vrijwilliger bij de Digi-inloop (Lopik)
  5. Taalvrijwilliger kinderen (Lopik)
  6. Taalvrijwilliger volwassenen (IJsselstein & Lopik)
  7. Vrijwilliger bij het meldpunt (doen van boodschappen, klusjes of gezelschap)

Kijk voor meer vrijwilligerswerk bij Stichting Pulse op de website van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein. Of mail a.robben@stichting-pulse.nl, zet in je mail wat je graag zou willen en dan neemt de juiste professional van Pulse contact met je op!

Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik
Voor vrijwilligersvacatures bij andere organisaties in IJsselstein kunt u ook een kijkje nemen op de website van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik. Loop eens op woensdag of donderdag (tussen 10:00 en 12:00 uur) binnen bij de Bibliotheek Lek & IJssel aan de Overtoom 7 voor meer informatie over de Vrijwilligerscentrale. Uiteraard kunt u de Vrijwilligercentrale ook mailen of bellen met: 06  522 920 57.