Vrije tijd

In IJsselstein zijn voor jongeren veel mogelijkheden om te chillen en te sporten. Er is een bioscoop, verschillende sportveldjes in de wijken, dansscholen, sportverenigingen, een zwembad, een manege, een muziekschool, een toneelschool, een scouting en natuurlijk 3 jeugdlocaties Xpress, Xperience en Studio10 waar je van alles kunt doen. Er is jaarlijks kermis en carnaval en in de zomerperiode worden er leuke festivals georganiseerd.

Daarnaast kun je zelf ook iets voor je vrienden, buurt of heel IJsselstein organiseren. Daar kun je zelfs met een goed plan geld voor krijgen via het wijkbudget. Wil je weten hoe? Kom langs bij JIP en kijk alvast op de website.

Voor meer informatie klik hier
Info voor jou     Bewegen en sporten

Overige sites
Jongerencentra

Bioscoop IJsselstein
Bioscoop Nieuwegein
Zwembad IJsselstein
Zwembad Nieuwegein
Muziekles in IJsselstein
Toneelvereniging IJsselstein (Theatergroep de Schakel)
Toneelvereniging IJsselstein (Kwibus)
Alle sportverenigingen van IJsselstein
Alle hobbyverenigingen in IJsselstein

Wijkbudget IJsselstein

Het wijkbudget kunt je gebruiken om activiteiten te ondernemen die het plezier en de leefbaarheid van jouw wijk vergroten. Dat kan van alles zijn,  denk aan sport- en speltoernooien, festivals, terugkerende activiteiten.